Cioban atacat de urs în Dumbrava (comuna Vătava)

Distribuie pe:

Ieri, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Mureș a transmis că în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 2.00, Secția 6 Poliție Rurală Brâncovenești a fost sesizată prin intermediul unui apel 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi fost atacată de un animal sălbatic.

La locația indicată s-au deplasat polițiștii, stabilind faptul că un bărbat de 47 de ani, din comuna Șieuț, județul Bistrița-Năsăud, ar fi fost atacat de un urs în timp ce se afla în zona unei stâne de oi din localitatea Dumbrava, fiind rănit la nivelul membrelor inferioare.

Bărbatul, preluat de un echipaj SMURD, a fost transportat la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Cu privire la evenimentul în cauză, au fost sesizați reprezentanții autorității administrației publice locale și paznicul de vânătoare. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care s-a produs incidentul, în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă. (sursa info: IPJ Mureș, sursa foto: Salvamont Mureș/Facebook)

Lasă un comentariu