Sâmbătă, 10 august, Concert Connect-R and Band la Shopping City Târgu Mureș

Distribuie pe:

Shopping City Târgu Mureș pregătește pe 10 august un concert de senzație, în parcarea de la nivelul 1 a centrului comercial. Connect-R și trupa sa, alături de invitatul special, Jakab Csaba, sunt așteptați pe scenă pentru un spectacol electrizant, perfect pentru a petrece timpul liber cu prietenii în sezonul estival.

Iubitorii de muzică și atmosferă de festival vor avea acces gratuit în cadrul evenimentului, începând cu ora 18.00, prin aplicația SPOT. În deschidere, Soa Deejay B2B Iridon Brothers vor veni în fața publicului pentru a da startul distracției, de la ora 19.00, după care lumina reflectoarelor se îndreaptă către Jakab Csaba, în intervalul 20.00-21.00. Mult așteptatul moment al lui Connect-R va sosi după ora 21.00, timp în care fanii se pot bucura la maximum de atmosferă și muzică bună. Evenimentul face parte din proiectul SPOT Festival, cel mai lung festival neoficial care înglobează 35 de concerte în 14 orașe ale țării.

Surprizele organizatorilor continuă, astfel încât în perioada 10 iulie - 31 august, toți noii utilizatori ai aplicației SPOT vor fi recompensați cu un premiu garantat. De asemenea, cei care fac cumpărături de minimum 500 lei pot câștiga, prin tragere la sorți, un voucher de vacanță în valoare de 2.000 de euro și un set de trolere, prin intermediul aplicației SPOT.

Mai multe informații despre evenimentele și campaniile centrului comercial pot fi descoperite pe site-ul Shopping City Târgu Mureș, precum și pe paginile de Instagram și Facebook.

Lasă un comentariu