Caravana EduTEx: Donează un GHIOZDAN. Oferă o șansă! Educația este cea mai puternică armă pe care voi o puteți folosi pentru a schimba lumea (Nelson Mandela)

Distribuie pe:

Asociația EduTEx își propune să sensibilizeze comunitatea mureșeană și face un apel către oamenii de bine, prin lansarea unei noi campanii sociale, și anume: Caravana EduTEx. Donează un GHIOZDAN. Oferă o șansă!

“Îmi doresc ca noul an școlar să fie unul plin de speranță și pentru copiii care provin din medii defavorizate. Îmi amintesc, cu drag, cum la fiecare început de an școlar mă bucuram de noile rechizite… Eu am fost printre cei norocoși! Însă, de câțiva ani, activez în zone unde copiii sunt privați de acest confort și abia au cele necesare traiului de zi cu zi. Rechizitele, cu siguranță, nu sunt o prioritate pentru bugetul părinților, însă cu puțină implicare din partea comunității, putem aduce un zâmbet copiilor și le putem oferi o șansă la educație. Mână de la mână îi putem educa pe alții, iar prin exemplul personal putem schimba mentalități!”, a declarat Cosmina Pașcan, coordonatorul campaniei.

Prin campania “Caravana EduTEx” ne propunem ca în luna august să colectăm cât mai multe rechizite, pe care să le dăruim elevilor claselor 0-IV, din mediul rural. Donațiile pot consta în: ghiozdane (noi sau aflate în stare excepțională), rechizite (cărți de colorat, de lectură, caiete, penare, stilouri, carioci, creioane colorate, alte obiecte de uz necesare elevilor din ciclul primar).

Toți cei care doresc să se implice activ în cadrul campaniei “Caravana EduTEx” pot, de asemenea, propune și unități de învățământ unde rechizitele să fie distribuite.

Donații și informații: +40 786 493 557 - Cosmina Pașcan, coordonator proiect.

Lasă un comentariu