PE SCURT, DIN JUDEȚ

Distribuie pe:

Târgu Mureș

Anunț important de la Spital Topmed: “Împliniți-vă visul de a deveni părinți cu sprijinul echipei noastre de specialiști!”

Începând de luni, 29 iulie 2024, au început înscrierile pentru Programul Social de Interes Național pentru Susținerea Cuplurilor și Persoanelor Singure, destinat creșterii natalității.

Depunerea dosarelor se face exclusiv în format electronic pe platforma digitală Up Comunitate, accesibilă la acest link: https://up-comunitate.ro/.

Sprijinul financiar acordat gratuit este în valoare de 15.000 de lei pentru persoanele care își doresc un copil prin tehnici de reproducere asistată și poate fi folosit și în cadrul centrului de fertilizare in vitro TOPMED.

Pentru mai multe informații despre eligibilitate, vizitați site-ul oficial al Ministerului Familiei la acest link: https://mfamilie.gov.ro/1/fiv-2024/.

Miercurea Nirajului

Centru de afaceri în clădirea fostului Tribunal raional

Clădirea fostului Tribunal raional, care a găzduit mult timp un orfelinat, a suferit transformări majore: Primăria, prin Programul Operațional Regional, a creat în acest spațiu Incubatorul de Afaceri, care oferă acum peste 2.000 de metri pătrați pentru afacerile creative locale, într-o clădire renovată, una dintre clădirile de prestigiu ale orașului. Ceremonia de inaugurare oficială și predarea cheilor a avut loc ieri, 1 august, și a fost urmată de un tur ghidat al clădirii.

Ideciu de Jos

Târgul Băilor

Ediția din acest an are loc în zilele de 3-4 august, în organizarea Primăriei și a Consiliului local. Invitați: Vali Vijelie, DJ Raul Vyper, Andreea Bănică, Emilia Petra, Ansamblul Călimanilor, alături de interpreți locali. Manifestarea cuprinde și o expoziție de obiecte tradiționale ale meșteșugarilor populari, obiecte de artizanat, picturi pe icoană, costume populare.

Morăreni

Consultații de cardiologie în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate

Primăria comunei Rușii Munți informează că dr. Cadâr Erol, medic primar cardiologie, a început să consulte și la Policlinica Viva Med din Morăreni: “Dr. Cadâr Erol consultă de 9 ani la policlinica Viva Med din Sângeorgiu de Mureș, fiind un medic foarte apreciat de pacienți pentru profesionalismul și dedicarea sa”.

Consultațiile sunt gratuite dacă pacientul vine cu bilet de trimitere decontat de CAS, precizează Echipa Viva Med. (Detalii: https://www.facebook.com/RusiiMunti/?locale=ro-RO)

Ileana Sandu

Lasă un comentariu