La mulți ani, Dumitrița Gliga!

Distribuie pe:

Îi urăm și pe această cale “La mulți ani” și multă putere de muncă sărbătoritei zilei, Dumitrița Gliga. Deputat în Parlamentul României (2020-2024), președintele Comisiei de învățământ din Camera Deputaților, totodată președinta organizației județene a PSD Mureș, Dumitrița Gliga este cel mai activ parlamentar de Mureș, implicat în viața comunității, ambasador al județului nostru în capitala țării și care a reușit să atragă investiții importante pentru dezvoltarea locală prin lobby-ul făcut la cel mai înalt nivel guvernamental.

Menționăm cu această ocazie și implicarea ei, încă dinainte de a începe cariera politică, în organizarea unor manifestări culturale, cum este Balul Însuraților din Reghin, eveniment care promovează tradițiile și obiceiurile populare din zonă, sau în competiții sportive internaționale, cum este dansul sportiv.

Fiind prezentă în toate colțurile județului, la diferite evenimente, manifestări sau întâlniri, de nenumărate ori, Dumitrița Gliga a fost și o sursă de informații pentru cotidianul nostru și uneori chiar reporter, punându-ne la dispoziție informații și imagini de interes.

Lasă un comentariu