Nu ratați! Mâine, 2 august, la Cocoșul de Aur - Alchimia Garden - Ultima zi pentru… “Dialoguri cu Brâncuși”

Distribuie pe:

Pășiți în lumea fermecătoare a lui Constantin Brâncuși la expoziția “Dialoguri cu Brâncuși” - realizată de artista Daciana Androne - un eveniment unic ce prezintă o colecție de lucrări de artă contemporană inspirate de sculpturile atemporale ale lui Brâncuși, invitând vizitatorii să exploreze influența profundă a moștenirii sale artistice.

Pe măsură ce vă plimbați în minunatul loc boem de la Cocoșul de Aur (restaurantul, grădina și hotelul) veți întâlni piese care reflectă măiestria lui Brâncuși în formă și simplitate, fiecare fiind un dialog între trecut și prezent. Expoziția nu doar celebrează arta vizuală, ci aduce la viață și gândurile lui Brâncuși, prin paragrafe atent selectate din scrierile sale, oferind o înțelegere mai profundă a filosofiei și viziunii sale.

…O experiență imersivă, unde arta și natura se îmbină și descoperiți impactul durabil al unuia dintre cei mai mari sculptori ai secolului XX. Fie că sunteți un entuziast al artei sau pur și simplu căutați inspirație, “Dialoguri cu Brâncuși” promite să fie o călătorie memorabilă în inima creativității.

IULIAN PRAJA, Director - Manager la Centrul Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică Mureș

N. red. Daciana Androne este o artistă franco-română autodidactă, care se inspiră din viață, propriile emoții și spiritualitate. Lucrările ei sunt expuse în colecții private din SUA, Franța, Belgia, Olanda, Marea Britanie, Malaezia și România, precum și la Palatul Elysee din Paris și NASA Houston.

Lasă un comentariu