Părintele muzicii terapeutice din România, GHEORGHE IOVU, prezintă ultimul său album, “SUFLETUL PĂMÂNTULUI”, la GABRIEL HYPNOTIC SCENA

Distribuie pe:

Unul dintre cei mai mari compozitori de muzică terapeutică din Europa, GHEORGHE IOVU, primul meloterapeut din România, prezintă ultimul său album, SUFLETUL PĂMÂNTULUI, la GABRIEL HYPNOTIC SCENA, în data de 20 iulie 2024, ora 18.00, la Teatrul Scena, în Cetatea Târgu Mureș.

Gheorghe Iovu este considerat părintele muzicii terapeutice din România încă din anul 1976 și este singurul român care compune o astfel de muzică, compozițiile sale fiind considerate de specialiști “terapie fizică și sufletească”, întrucât stârnesc trăiri care însuflețesc inimile. Muzica invitatului nostru a fost testată ca terapie de o serie de clinici și centre terapeutice din țară și din străinătate - SUA, Germania, Austria, Elveția - rezultatele fiind extraordinare. Chiar în timpul concertelor susținute de compozitor au existat numeroase persoane care au afirmat cu tărie că și-au vindecat inclusiv afecțiuni fizice!

Spre exemplu, muzica lui Gheorghe Iovu este recomandată celor care suferă de stres, insomnie, nevroze, depresii, stări de anxietate, atacuri de panică, decepții în dragoste sau de dureri de cap, iar specialiștii în meloterapie recomandă frecvent compozițiile de pe albumele “Trecerea timpului”, “Best of meditation”, “Simfonia sufletului”, “Flori de duduiană”, “Trepte spre Lumină”, “Raza de Soare”, “Cerul”, “Ora speranței”, “Infoenergetica”, “Noua Românie”, “No more tears” și nu numai.

Până în anul 2001, timp de 31 de ani, Gheorghe Iovu a fost scafandru în tancuri petroliere, o meserie extrem de dificilă și de periculoasă, însă spune că mereu a simțit protecția divină și și-a regăsit echilibrul și bunăstarea cântând la orgă. Din anul 1994, Iovu cântă la un sintetizator de sunet performant.

Evenimentul “GHEORGHE IOVU ȘI SUFLETUL PĂMÂNTULUI - GABRIEL HYPNOTIC SCENA” este organizat de Teatrul Scena Târgu Mureș, Asociația de Terapii Complementare “Îngerul meu, Gabriel” și Asociația Pentru Dezvoltare Comunitară Iunona.

Intrarea este liberă!

GABRIEL HYPNOTIC SCENA este un concept holistic, care urmărește (re)descoperirea echilibrului interior și întoarcerea către sine, către o viață sănătoasă și, mai ales, spre natură. Este gândit pentru a promova un stil de viață sănătos și echilibrat, pentru regăsirea armoniei interioare și dobândirea echilibrului dintre minte, corp și suflet.

La fiecare ediție a GABRIEL HYPNOTIC SCENA, pe care am organizat-o începând din luna martie 2024, de două ori pe lună, ne-am propus și am reușit să invităm terapeuți experimentați în tehnici alternative sau complementare, autori de cărți de dezvoltare personală și distribuitori de produse naturiste, pentru a susține traininguri, conferințe și workshop-uri ce pot deschide noi căi pentru regăsirea armoniei interioare, dobândirea echilibrului minte-corp-suflet și evoluție spirituală.

Misiunea noastră este să ajutăm participanții să privească viața dintr-o perspectivă pozitivă, să trăiască viața plenar, în bucurie și fericire, exact așa cum își doresc!

GABRIEL HYPNOTIC SCENA oferă o oportunitate unică în peisajul mureșean, fiind un program gratuit, oferit din suflet pentru suflet, astfel încât participanții, indiferent de veniturile pe care le au, să își poată regăsi armonia interioară, pentru menținerea unei vieți sănătoase și echilibrate, fapt ce se reflectă în relațiile familiale și interumane.

Pentru ediția din data de 3 august 2024, GABRIEL HYPNOTIC SCENA a pregătit o nouă surpriză!

Vă așteptăm cu drag!

Maria-Dorina Matiș, președintele Asociației de Terapii Complementare “Îngerul meu, Gabriel”

Liviu Pancu - președinte Asociația Teatrul Scena

Lasă un comentariu