La UMFST “George Emil Palade” din Târgu Mureș - Prima promoție de absolvenți de Chimie medicală

Distribuie pe:

* Prima promoție de absolvenți de la programul de studii chimie medicală a finalizat, în această săptămână, examenul de licență la Facultatea de Chimie, Biologie și Geografie a Universității de Vest din Timișoara!

“Suntem mândri de voi, dragii noștri! Vă așteptăm la Alma Mater Studiorum să ne bucurăm împreună la festivitatea de absolvire de săptămâna viitoare!” le transmite absolvenților conducerea UMFST.

* Festivitatea de absolvire a promoției 2024 a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș va avea loc miercuri, 24 iulie 2024, ora 19:00, pe stadionul Trans-Sil din Târgu Mureș.

În zilele de 22, 23 și 24 iulie 2024 vor fi organizate cursurile festive, numite și “cursuri de suflet”, pentru absolvenții celor șapte facultăți din cadrul Universității: Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină în Limba Engleză, Facultatea de Medicină Dentară, Facultatea de Farmacie, Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației, Facultatea de Științe și Litere “Petru Maior” și Facultatea de Economie și Drept.

Lasă un comentariu