112.600 de participanți la Festivalul VIBE

Distribuie pe:

112.600 de persoane au participat, timp de cinci zile, la cea de a șasea ediție a Festivalului VIBE organizat în Sângeorgiu de Mureș, au anunțat organizatorii într-un comunicat de presă.

“Luni dimineața s-a încheiat a șasea ediție a Festivalului VIBE, care și în acest an a menținut ritmul de creștere din anii anteriori, atât din punctul de vedere al locației, cât și al numărului de participanți. Biletele pentru VIBE 2025 deja sunt disponibile. În ultimele cinci zile, toată Transilvania a fost cu ochii pe Târgu Mureș, unde a avut loc cea de-a șasea ediție a Festivalului VIBE. Noua locație a permis amenajarea festivalului într-un singur loc, oferind o experiență completă pentru zeci de mii de tineri. Malul Mureșului este din nou liniștit: ultima petrecere s-a încheiat luni, la ora 7 dimineața, iar organizatorii au centralizat de atunci cifrele cheie ale evenimentului de anul acesta. În 2024, 112.600 de persoane au participat la cele cinci zile ale Festivalului VIBE, cea mai mare afluență de public fiind înregistrată sâmbătă, când Jason Derulo a urcat pe scenă”, au anunțat organizatorii, luni, într-un comunicat de presă.

Pe parcursul festivalului au avut loc peste 120 de spectacole, 68 de prezentări și workshopuri, iar în Fashion Corner au fost 27 de invitați care au susținut prezentări sau ateliere.

“Am avut parte de 5 zile pline de activitate în care ne-am bucurat de producții extraordinare cu un public plin de viață. Cifrele arată că VIBE se află în continuare pe o traiectorie ascendentă, ce atrage un interes din ce în ce mai mare, de la an la an. Le mulțumim sponsorilor noștri pentru că fac acest lucru posibil”, a subliniat organizatorul festivalului, Rés Konrád Gergely.

Potrivit acestuia, Festivalul VIBE din acest an a implicat colaborarea a 140 de organizatori și aproximativ 400 de voluntari, iar împreună cu prestatorii de servicii și personalul din culise, acest număr depășește 1.500 de persoane.

“Ca aspect interesant: anul acesta, pentru prima dată, a fost posibil să se returneze deșeurile reciclabile la fața locului în cadrul RetuRO, adunând un total de 5.450 de ambalaje de băuturi în cele trei puncte de colectare a deșeurilor. De asemenea, o premieră a fost posibilitatea de a închiria biciclete electrice între Complexul Weekend și festival, datorită Rent-E: aproape 1.000 de persoane au profitat de această oportunitate și au folosit bicicletele electrice. Mare interes a fost și la standul BCR, unde cei care au solicitat un card bancar George au fost recompensați cu 50 de lei. Locația EON a fost, de asemenea, populară, unde festivalierii au avut ocazia să câștige o bicicletă electrică la tombolă (...) Festivalul VIBE nu ar fi putut avea loc fără contribuția celor 46 de sponsori și 137 de parteneri”, au susținut organizatorii.

Festivalul VIBE din 2025 va avea loc în perioada 3-6 iulie.

Lasă un comentariu