Duminică - Salvamont Mureș, cel mai solicitat din țară

Distribuie pe:

Ieri, Salvamont Mureș a anunțat că în ultimele 24 de ore a primit nu mai puțin de 6 apeluri pentru intervenție de urgență. Conform statisticii naționale privind ziua de duminică, în județul Mureș au fost înregistrate cele mai multe apeluri.

La Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 21 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor, astfel: 6 apeluri pentru Salvamont Mureș, 3 apeluri pentru Salvamont Municipiul Brașov, 3 apeluri pentru Salvamont Neamț, 3 apeluri pentru Salvamont Gorj, 1 apel pentru Salvamont Bistrița Năsăud, 1 apel pentru Salvamont Bihor, 1 apel pentru Salvamont Județul Brașov, 2 apeluri pentru Județul Mehedinți, 1 apel pentru Județul Vâlcea.

În cazul acestor intervenții au fost salvate 20 de persoane. Dintre acestea, 7 au fost predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital și o persoană a fost predată elicopterului SMURD pentru transport la spital.

S-au primit și 29 de apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană.

Lasă un comentariu