Cafeneaua părinților pentru siguranța copiilor

Distribuie pe:

Echipa locală intersectorială pentru prevenirea și combaterea violenței copilului Mureș (Eil Mureș) a organizat, la DGASPC Mureș, o nouă activitate privind analiza Campaniei „Cafeneaua părinților pentru siguranța copiilor". Am parcurs aspectele favorabile ale întâlnirilor din cadrul școlilor cu părinții elevilor și cadrele didactice din cele 5 comunități (Ungheni, Sighișoara, Târnăveni, Tg. Mureș, Vidrasău), propunerile /recomandările participanților și lucrurile pe care le putem realiza altfel în noul an școlar.

Am apreciat în mod deosebit implicarea și efortul constant și continuu al colegilor de la Organizația Salvați Copiii, DAS Tg. Mureș, Institutul est-european de sănătate a reproducerii, Gruparea mobilă de jandarmi „Regele Ferdinand I" Tg. Mureș, Direcția de sănătate publică Mureș, Inspectoratul Județean de Jandarmi Mureș, Poliția locală Tg. Mureș.

Cu acest prilej am premiat cei mai activi membri Eil în comunitate - Reprezentanții Centrului de evaluare și consiliere antidrog, Inspectoratului de Poliție Județean Mureș și Agenției împotriva traficului de persoane - Centrul Regional Tg. Mureș.

Vom continua această campanie bine primită și solicitată în continuare în județul Mureș.

Mulțumim încă o dată Consiliilor părinților, Consiliul elevilor, reprezentanților Inspectoratului Școlar Mureș și unităților de învățământ implicate.

DGASPC Mureș

Elida Deak

Lasă un comentariu