LUMINIȚA BALAZS: Pentru că știm cât de greu este să te îmbraci pentru o nuntă, am decis să vin în ajutorul tău cu diverse sfaturi vestimentare

Distribuie pe:

Ai primit recent o invitație la o nuntă, iar prima întrebare pe care ți-ai pus-o a fost “Oare cu ce o să mă îmbrac? ”Esențial este să alegi o ținută de nuntă pentru femei în care să arăți bine, dar și să te simți confortabil. De asemenea, este important ca prin ținuta de nuntă pe care o vei purta să le transmiți mirilor că ești alături de ei și, totodată, că respecți evenimentul. Pentru că știm cât de greu este să te îmbraci pentru o nuntă, am decis să vin în ajutorul tău cu diverse sfaturi vestimentare.

CUM SĂ TE ÎMBRACI LA NUNTĂ

Ca să îți dai seama cum să te îmbraci la nunta la care vei participa, este nevoie să ții cont de mai multe detalii. Primul lucru la care să fii atentă este invitația nunții. În ea s-ar putea să găsești informații prețioase referitoare la ținuta sau ținutele de nuntă pe care le pot purta invitații. Un al doilea lucru pe care ar fi indicat să-l ai în vedere este dacă nunta are sau nu o tematică. Dacă are una, ținuta de nuntă pe care o vei alege va trebui să respecte respectiva tematică.

Un al treilea lucru la care să te gândești înainte să-ți cumperi ținuta de nuntă pentru femei este dacă vei participa sau nu la ceremonia religioasă. În cazul în care vei merge și la biserică, ai grijă ca ținuta de damă pentru nuntă să fie decentă și elegantă. Poți opta pentru două ținute distincte, una specială pentru ceremonia religioasă, iar una pentru petrecerea de la restaurant în care vei avea ocazia să îmbraci o rochie elegantă de nuntă sau un costum din piese care să te avantajeze.

Alegerea ținutei de nuntă ar fi bine să țină cont și de locația în care va avea loc evenimentul și de anotimp. De asemenea, este de preferat să nu neglijezi nici momentul din zi în care se va desfășura petrecerea și nici formele corpului tău.

Nuntă în aer liber

Nunțile în aer liber, care au devenit populare și la noi în ultimii ani, pot să ridice destul de multe provocări din punct de vedere al ținutei. Când alegi o ținută pentru o nuntă în aer liber este obligatoriu să fii atentă la starea vremii, la ora la care va avea loc petrecerea și de locație. Chiar dacă nunta la care vei merge va avea loc în aer liber nu înseamnă că poți să te îmbraci așa cum îți trece prin cap.

Ia aminte că nunta este un eveniment important pentru miri, așa că respectă-i și alege o ținută formală. În ceea ce privește bijuteriile care îți vor completa ținuta elegantă pentru nuntă, nu o să dai greș cu niște accesorii simple. Poartă doar cercei și un colier. Cu cât alegi ceva mai simplu, cu atât vei putea să dansezi mai mult și să te bucuri din plin de petrecerea la care ai fost invitată!

Nuntă la restaurant

Dacă nunta are loc într-un restaurant poți alege să porți o rochie sau o salopetă elegantă, în funcție de preferințele tale. Atât timp cât articolele vestimentare nu sunt albe, poți opta pentru orice culoare care te avantajează.Îți recomand să aduci cu tine și o pereche de balerini eleganti sau pantofi cu toc mic în cazul în care tocurile îți vor face probleme după ce se lasă înserarea. NU aduce cu tine încălțăminte sport sau bocanci. Este cel mai urât lucru sa vezi o rochie elegantă, stilată și pantofi sport. Dacă nu reziști tentației, schimbă rochia.

Cea mai elegantă ținută pentru nuntă este, desigur, formată dintr-o rochie, o pereche de pantofi cu toc și un plic care să se asorteze cu acestea. Nu uita însă nici de accesorii care pot să constea în bijuterii sau agrafe pentru păr cu un design deosebit. Alege o rochie lungă sau scurtă, în funcție de ce te avantajează mai tare, și nu uita că pantofii cu toc trebuie aleși în primul rând după gradul lor de confort și apoi după înălțimea pe care o ai.

Dacă nunta are loc într-un anotimp călduros, rochiile cu imprimeuri florale sunt binevenite, însă ai grijă sa păstrezi eleganța purtând un set de bijuterii din aur, argint sau cu pietre prețioase - în funcție de ce se asortează mai bine cromatic.

ȚINUTE DE NUNTĂ ÎN FUNCȚIE DE VÂRSTĂ

Ținute pentru adolescente

Poți opta pentru o rochie elegantă, cu modele florale sau imprimeuri ani mal print. Ai grijă însă să nu creezi un look extravagant, care să fie mai degrabă potrivit pentru club decât pentru o nuntă. Păstrează limita dintre sexy și elegant și alege piese vestimentare care să te avantajeze, fără a fi extrem de mulate. Dacă vrei să îți pui tinerețea în valoare, apelează la rochiile fără bretele și adaugă un colier care să îți accesorizeze frumos zona gâtului.

Ținute pentru femei peste 50 de ani

Ținutele de nuntă pentru doamnele de peste 50 de ani nu ar trebui să aibă un aspect demodat. Chiar din contră, un aspect trendy cu un look modern va atrage privirile tuturor și te vei bucura de complimente. Alege rochiile sau ținutele cu pantaloni care îți avantajează silueta, alături de nuanțele care ți se potrivesc și îți oferă sentimentul de comoditate. Optează pentru bijuterii de bun gust și pantofi cu toc.

Echipa LUMINIȚA BALAZS FASHION vă stă la dispoziție prin consiliere profesională în showroom-ul aflat în Târgu Mureș pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 Nr. 117A, parter.

Lasă un comentariu