Spectacol caritabil pentru Ionuț CEAUȘESCU

Distribuie pe:

Vineri, 21 iunie, ora 19, la Palatul Culturii din Târgu Mureș, va avea loc spectacolul caritabil pentru jurnalistul Ionuț CEAUȘESCU. Artiști cunoscuți și iubiți s-au alăturat evenimentului, care va fi prezentat de Iuliana Tudor - TVR. Intrarea este liberă!

Donațiile se vor face în cutiile amplasate la intrarea în sala de spectacol. Orice ajutor este o cărămidă pusă la baza salvării vieții unui om!

Colegul nostru, Ionuț Ceaușescu, cel care a condus televiziunea TVR Târgu Mureș atâția ani, care a făcut campanii umanitare, a adus în orașul nostru, prin festivalul “Simfest”, o mulțime de oameni de valoare, cel care și-a învățat colegii să fie profesioniști, verticali, pe care i-a ajutat mereu sfaturi bune, are nevoie de noi. Ionuț a fost diagnosticat, în urmă cu un an, cu cancer hepatic. A trecut de prima intervenție chirurgicală, iar acum are nevoie de două intervenții costisitoare care să îl ajute să rămână alături de noi cât mai mult timp. La sfatul medicului care se ocupă de cazul colegului și prietenului nostru, Ionuț Ceaușescu trebuie să ajungă în Turcia, cât mai repede, pentru două ședințe de Radioembolizare Transarterială. La spitalul unde este așteptat, aceste proceduri costă 60.000 de euro. O sumă mare, dar și inimile noastre sunt mari! Orice ajutor este o cărămidă pusă la baza salvării unui OM. Donațiile se pot face în lei, în contul bancar al soției, Corina Ceaușescu: RO29BRDE270SV55796152700

Donațiile sunt, de fapt, câte un strop de viață. Fiți buni, Dumnezeu face minuni, dar le face împreună cu noi.

Vă așteptăm cu inima deschisă!

Lasă un comentariu