Mâine, 21 iunie Se redeschid bazinele exterioare ale Complexului Weekend

Distribuie pe:

Bazinele exterioare din Complexul de Agrement Weekend Târgu Mureș se redeschid mâine, 21 iunie, începând cu ora 14.00, iar până la deschiderea oficială din 5 iulie, nu se percepe taxă de intrare, informează Centrul de Cultură, Artă și Agrement Târgu Mureș.

Complexul este capabil să primească câteva mii de vizitatori simultan.

În aceste două săptămâni dinainte de deschiderea oficială din 5 iulie, se vor mai face ultimele retușuri și se vor efectua teste pentru recircularea apei, pentru a asigura târgumureșenilor cele mai bune condiții de îmbăiere și relaxare.

Bazinele exterioare din zona de îmbăiere vor fi deschise zilnic, între orele 9.00 și 20.00, cu excepția zilelor de luni, când complexul este închis pentru activități de întreținere și curățenie. În acest timp, vor fi disponibile servicii de salvamar și de prim ajutor.

Potrivit surdei citate, probele prelevate arată că temperatura apei din bazine este conformă cu HCL nr. 51 din 29 februarie 2024, care prevede că “tarifele de intrare se percep după ziua în care temperatura apei din bazinele externe depășește 20°C”. În prezent apa din bazine înregistrează 20-21°C.

Toboganele vor fi puse în funcțiune după finalizarea testelor privind funcționalitatea acestora.

“Amintim vizitatorilor că regulamentul în vigoare în complex prevede, printre altele, că accesul la bazine este permis numai în îmbrăcăminte adecvată și doar după folosirea dușului”, se arată în comunicatul dat publicității.

În ce privește costurile biletelor, în 2024, acestea rămân neschimbate: prețul unui bilet pentru adulți va fi 20 de lei pentru întreaga zi, iar pentru copii 10 lei (copiii până la 3 ani au acces gratuit). Târgumureșenii beneficiază de o reducere de 25% la biletele de intrare pentru cele patru bazine de îmbăiere (două pentru adulți și două pentru copii).

Lasă un comentariu