O nouă întâlnire

Distribuie pe:

În data de 13 iunie 2024, orele 17.00, a avut loc la restaurantul DARINA din cartierul Tudor, complex Dacia, o nouă întâlnire a foștilor salariați de la Fabrica de Conserve Târgu Mureș.

La Fabrica de Conserve de-a lungul anilor s-a format un “colectiv de muncă” bine pregătit profesional și cu relații de prietenie care durează de zeci de ani, ceea ce îi determină și își doresc să se întâlnească, pentru a-și depăna din amintirile petrecute la fabrică și din relațiile actuale de fiecare zi. Întâlnirea a debutat cu scurte alocuțiuni din partea organizatorilor Geresi Eva și Boancă Aurel.

A urmat un moment festiv emoționant, fiind sărbătoriți “seniorii” de la Fabrica de Conserve Târgu Mureș, Nemethi Ibolya și Boancă Aurel, care împreună au adunat 180 de ani de viață și 75 de ani de activitate neîntreruptă la fabrică. În acordurile muzicale, cei prezenți le-au urat “La mulți ani”. În continuare au fost ovaționați cei născuți în luna iunie. Sărbătoriții, au închinat câte un pahar de șampanie, iar colegii prezenți au intonat “Mulți ani trăiască”. Petrecerea a continuat cu dans și muzică bună asigurată de muzicianul Vali.

Spre finalul petrecerii, organizatorii Boancă Aurel și Geresi Eva, au adresat felicitări și mulțumiri celor prezenți, cu gândul și speranța că persoane, colegi din generația mai tânără vor păstra tradiția de organizare a noi întâlniri.

Boancă Aurel

Lasă un comentariu