Gimnastele de la LPS Târgu-Mureș, medaliate la Trofeul Ritmic Gym

Distribuie pe:

Localitatea Brașov a găzduit, în perioada 25-26 mai, Trofeul Ritmic Gym, la care a participat și echipa de gimnastică ritmică de la LPS Târgu Mureș. Junioarele I și II au obținut următoarele rezultate: Korodi Sofia (junioare I, 14 ani) - măciuci, cerc și individual compus; Neuhart Kinga (junioare I,14 ani) - minge, panglică și individual compus; Pilcă Denisa (13 ani) - exercițiu cu cerc și individual compus; Andrei Iris (junioare II,13 ani) - cerc; Borșa Edina (junioare II,13 ani) - panglică; Năstase Suzana (junioare II, 12 ani ) - panglică. Junioarele III au obținut rezultatele: Burlacu Irina (11 ani) - exercițiu cu minge și panglică; Barabas Kriszta (11 ani) - exercițiu cu minge; Marian Antonia (10 ani) - exercițiu cu panglică; Hurubă Denisa (11 ani) - exercițiu cu coardă; Nagy Leila (11 ani) - exercițiu cu panglică.

Centura de Aur la box, găzduită de Tg. Mureș

Pugiliști din peste 20 de țări vor boxa, la Tg. Mureș, în perioada 12-16 iunie, la tradiționalul turneu internațional “Centura de Aur-Nicolae Linca”. Meciurile se desfășoară în Sala Sporturilor, în fiecare zi, între orele 16.00 și 19.00, iar intrarea spectatorilor este liberă. Potrivit organizatorilor, au loc întreceri la 13 categorii de greutate la masculin și la 12 categorii la feminin. Competiția de la Târgu Mureș constituie un test util în vederea Jocurilor Olimpice de la Paris. Boxul românesc are o singură reprezentantă calificată la competiția din această vară, de la Paris, Lăcrămioara Perijoc.

Canotorii de la CS Mureșul Târgu-Mureș, medaliați la Naționalele de juniori

Canotorii clubului CS Mureșul Târgu Mureș au cucerit patru medalii, dintre care doua de argint și două de bronz, la Campionatele Naționale de juniori, desfășurate, zilele trecute, la Iași. Medaliile de argint au fost obținute de Matei Belea și Mihai Vîntu la juniori III, proba de dublu vâsle și de Florin Butuza și David Bata, la juniori, proba de dublu, categoria ușoară. Medaliile de bronz au fost câștigate de Alexandru Titiu și Mario Cîmpean la dublu vâsle juniori III și de George Marc și Kukuk Mehmet, la dublu vâsle juniori, categoria ușoară. Sportivii sunt pregătiți de antrenoarea Claudia Balint.

Baschetbaliști de la CSM Tg. Mureș la loturile naționale!

Doi componenți ai echipelor de baschet din cadrul clubului CSM Tg. Mureș au fost convocați la acțiunile naționalelor. Kiss Roland s-a alăturat de lotului lărgit al naționalei de Undeer18, care se pregătește pentru Campionatul European U18, Divizia B, care va avea loc în luna iulie în Macedonia, la Skopje. Mureșan Cristian va face parte din lotul de seniori de 3×3, care de asemenea va avea parte de jocuri din cadrul FIBA 3×3 Europe Cup Qualifier 2024, în perioada 15-16 iunie. Competiția se va desfășura în București.

Luptătorii de la ACS BSG Târgu-Mureș, medaliați la Naționalele de lupte pe plajă

Sportivii de la ACS BSG Târgu Mureș au cucerit patru medalii, dintre care una de aur, două de argint și una de bronz, la Campionatul Național de lupte pe plajă Under 15, de la Costinești. Potrivit paginii de facebook a grupării mureșene, medalia de aur a fost câștigată de Georgiana Hărșan, cele de argint au fost obținute de Simina Manțog și Kurta Sandor, iar bronzul a fost obținut de Andrei Covalschi.

Florentin Petre a părăsit Unirea Ungheni

Formația din județul Mureș a anunțat că despărțirea de Florentin Petre s-a produs pe cale amiabilă. “CS Unirea Ungheni 2018 se desparte de antrenorul Florentin Petre. Conducerea clubului CS Unirea Ungheni 2018 anunță despărțirea amiabilă de antrenorul Florentin Petre, care a condus echipa noastră spre promovarea în Liga 2. Lui Florentin Petre îi mulțumim pentru dedicarea, pasiunea și eforturile neobosite. Sub îndrumarea sa, echipa noastră a crescut și a atins noi culmi. Ne despărțim de el cu respect și apreciere pentru tot ce a realizat alături de noi. Florentin va rămâne mereu parte din familia echipei Unirea Ungheni. Mulțumim, Florentin, pentru tot ce ai făcut pentru noi! Îți dorim mult succes în viitor!”, au anunțat cei de la Unirea Ungheni. Florentin Petre (48 de ani) a preferat să accepte oferta conducerii clubului Dinamo București, ca si antrenor secund, la care s-a format, a jucat și antrenat.

Lasă un comentariu