Produse proaspete la prețuri mici, pe o nouă platformă online, funcțională, din iulie, la nivel național

Distribuie pe:

Toate restaurantele din România, și nu numai, vor putea cumpăra, începând din luna iulie, produse proaspete la prețuri cu până la 60% mai mici dacă vor folosi noua platformă online dedicată industriei locale HoReCa, lansată de un producător din industria alimentară: “Am stabilit deja că 60% din prețul produselor se pierde din buzunarul consumatorului final prin lanțul de distribuție. Noi nu vrem asta. Vrem produse bune calitativ la un preț corect. Pentru a realiza acest lucru, am lansat platforma zizam.ro mai întâi în zona Brașov și acum lansăm platforma business to business pentru toată țara”, a declarat Valentin șoneriu, dezvoltatorul acestei platforme, într-un comunicat.

Restaurantele și consumatorii își vor putea comanda produsele direct din platforma zizam.ro (disponibilă, momentan, doar pentru județul Brașov), își vor putea alege zilele de distribuție și urmări traseele, obținând astfel un flux continuu de produse proaspete, calitate constantă și un preț corect.

Platforma a fost gândită ca zonă de desfacere pentru produsele brandurilor proprii, inclusiv CarmOlimp, și oferă mâncare gătită de la 16 branduri proprii și produse ale fabricii CarmOlimp, la cele mai bune prețuri din piață, se precizează în comunicat.

Dezvoltatorii platformei au reușit să ofere cumpărătorilor prețuri chiar și cu 60% mai mici și crescând calitatea produselor și susțin că acesta este “comerțul viitorului”. CarmOlimp a lansat, la începutul acestei luni, un concept unic de distribuție a mâncării gătite, care permite restaurantelor să funcționeze fără bucătari.

Compania a fost fondată în anul 1993 și este unul dintre cei mai cunoscuți jucători din industria locală HoReCa. Compania brașoveană deține cea mai mare fabrică integrată de mâncare gătită, precum și ferme de animale și un abator.

Ileana Sandu

Lasă un comentariu