Cosmin Pop: “Astăzi ne-am ridicat în picioare, urmează să umblăm”

Distribuie pe:

“Sunt convins că mesajul meu nu doar a ajuns la oameni, că mesajul meu a fost așteptat”, a declarat duminică noapte Cosmin Pop, candidatul independent care s-a clasat al treilea în cursa pentru fotoliul de primar, obținând 15% din voturile târgumureșenilor.

Candidatul independent la Primăria Târgu Mureș, Cosmin Pop, situat al treilea în cursa pentru fotoliul de primar, a afirmat, duminică noaptea, că în urma numărătorii paralele a voturilor exprimate se constată că locuitorii municipiului au dat un semnal că s-au despărțit definitiv de o epocă a unei dezbateri strict etnice.

“Sunt convins că mesajul meu nu doar a ajuns la oameni, că mesajul meu a fost așteptat. Nu neapărat al meu personal, nu mesajul lui Cosmin Pop (...). Vă pot spune cu siguranță că, astăzi, la sfârșitul socotelii, Târgu Mureș a dat un semnal clar că s-a despărțit definitiv nu neapărat de o epocă cu nume, ci cred că de o epocă a unei dezbateri strict etnice. Târgu Mureș, astăzi, a dat semnalul începutului de curaj de a trece dincolo de blocul în care a stat captiv și a sărăcit până la urmă și s-a degradat în ultimii 24 de ani. Chiar dacă astăzi, deși ne păstrăm speranța, s-ar putea să nu fi făcut pasul cel mare. Astăzi ne-am ridicat în picioare, urmează să umblăm”, a declarat presei Cosmin Pop.

Omul de afaceri a spus că prin poziția pe care a ocupat-o și-a demonstrat că poate mai mult.

“Mi-am demonstrat că e nevoie de mine, mi-am demonstrat mie că îmi doresc, mi-am demonstrat mie că mă potrivesc și, mai mult decât atât, ar însemna chiar o lașitate și o dezamăgire să mă opresc aici. Abia acum am dobândit această plăcere, încep să o cunosc, încep să o stăpânesc și voi fi al dumneavoastră”, a subliniat Cosmin Pop.

El a mai spus că așteaptă cu nerăbdare rezultatele finale, pentru a vedea modul în care competitorii au fost percepuți de către cetățenii orașului.

Cosmin Pop a fost însoțit la urna de vot de soția sa, Diana și de fiul său mai mare, Maximilian, care duminică a votat pentru prima dată.

Ieri, la ora închiderii ediției, conform rezultatelor parțiale pe prima poziție se situează Soós Zoltán, cu 44,94%, Dorin Florea cu 31,71%, Cosmin Pop cu 14,69%, Horațiu Suciu cu 7,31%, restul competitorilor având sub 5%.

Lasă un comentariu