Pacienții din Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș vor putea vota prin intermediul urnei speciale (mobile)

Distribuie pe:

Pacienții internați în Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, care și-au exprimat intenția de vot prin cerere scrisă, vor putea vota duminică, 9 iunie 2024, prin intermediul urnei speciale (mobile), conform Hotărârii nr. 41 din data de 31.05.2024 a Biroului Electoral de Circumscripție nr. 1 Târgu Mureș.

Astfel, persoanele internate care au domiciliul sau reședința în municipiul Târgu Mureș vor avea posibilitatea să voteze atât pentru alegerile europlamentare, cât și pentru cele locale. Persoanele internate care nu au domiciliul sau reședința în municipiul Târgu Mureș vor avea posibilitatea să voteze numai pentru alegerile europlamentare.

Persoanele care doresc să-și exercite dreptul la vot vor completa o Cerere pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale, care trebuie datată și semnată olograf.

Astfel, pe fiecare secție se va întocmi un tabel cu cererile pacienților privind exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale.

Tabelul centralizator al tuturor solicitărilor, împreună cu cererile persoanelor internate, vor fi transmise, în data de 08.06.2024, intervalul orar 18.00-20.00, prin intermediul unui delegat, secțiilor de votare nr. 28, 29 (Liceul Teoretic “Bolyai Farkas”) și 30 (Liceul Tehnologic “Ion Vlasiu”), secții la care este arondat Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Pentru ca procesul de vot din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș să se desfășoare în cele mai optime condiții, fiecare secție va desemna o persoană care, în ziua votului, să însoțească și să faciliteze accesul delegaților secției de votare la patul fiecărui pacient care și-a exprimat intenția de vot prin intermediul urnei speciale (mobile).

Biroul de presă

Lasă un comentariu