Unirea Ungheni, în Liga 2 fotbal!

Distribuie pe:

În urma rezultatelor înregistrate în meciurile de miercuri, returul fazei finale a barajului de promovare din Liga 3, Metalul Buzău, CS Afumați, AFC Câmpulung Muscel, FC Bihor Oradea și Unirea Ungheni au promovat în Liga 2. La Ungheni, formația Unirea a învins, cu scorul de 2-1, pe Gloria Bistrița, în manșa secundă a finalei barajului. În meciul tur dintre cele două echipe, disputat la Bistrița, scorul a fost 2-2. Victoraș Astafei a fost coșmarul Gloriei Bistrița Năsăud: i-a marcat în total patru goluri în finală! În clasamentul cu rezultatele înregistrate de finalistele învinse în barajele din semifinală și finală, cel mai slab stă Gloria Bistrița Năsăud, cu 3 puncte acumulate din 12 posibile, astfel că echipa lui Adrian Falub este cea care nu primește o a doua șansă la promovare. Celelalte patru echipe, CSM Focșani, CS Dinamo București, SCM Râmnicu Vâlcea și CSC Ghiroda &Giarmata Vii vor juca noi semifinale și finală, de această dată într-o singură manșă, pentru un al șaselea loc care duce în Liga 2 în această vară.

Belgia și Slovacia, adversare a României la Euro 2024, își turează motoarele

Reprezentativa Belgiei, adversară a României în grupele Campionatului European din Germania, a învins, cu scorul de 2-0, selecționata din Muntenegru, într-un meci amical disputat la Bruxelles. Au marcat De Bruyne '44 și Trossard `90+3 (penalty). În minutul 88, de la oaspeți a fost eliminat Brnovic. În aceeași zi de miercuri, 5 iunie, naționala Slovaciei, pe care România o va întâlni în ultimul meci din grupa de la EURO 2024, a învins categoric ultima reprezentativă din clasamentul mondial FIFA, San Marino, cu scorul de 4-0. ROMÂNIA va întâlni astăzi, 7 iunie, de la ora 21.00, pe Stadionul Steaua (București), reprezentativa Liechtensteinului.

Primul antrenament al tricolorilor în Germania, deschis publicului

Echipa națională va ajunge în Germania pentru Campiontul European în data de 10 iunie, informează FRF. Tricolorii se vor caza la hotelul Melchior Park din Wurzburg. A doua zi, la 11 iunie, de la ora 11:00, este programat primul antrenament pe Wurzburg Arena, stadion cu o capacitate de 13.000 de spectatori, 2.500 de locuri fiind pe scaune. Ședința de pregătire va fi deschisă integral publicului și mass-media. Wurzburg Arena este stadionul unde tricolorii se vor pregăti pe întreaga durată a turneului final. Stadionul este situat la 4 kilometri de hotel și aparține formației Würzburger Kickers. Are nocturnă și instalație automatizată de irigare. În 2006, la Cupa Mondială din Germania, a fost gazdă pentru echipa națională a Ghanei. Suporterii care vor veni la antrenament vor avea parte de mai multe surprize, pregătite special pentru a le mulțumi pentru susținerea lor necondiționată, notează frf.ro. De asemenea, fanii echipei naționale vor avea pregătite multe activități distractive în orașele în care vor evolua tricolorii.

Cunoaștem următoarea echipă a lui László Bölöni!

Ladislau Bölöni a eșuat în misiunea sa imposibilă de salvare a celor de la Metz de la retrogradarea în Ligue 2. Președintele celor de la Metz, Bernard Serin, consideră că antrenorul său nu este capabil să aducă o nouă dinamică la echipă în sezonul viitor, astfel că ar dori înlăturarea acestuia. Deși Laszlo Dioszegi și-a exprimat public dorința de a-l aduce pe Sepsi în conducerea lui Sepsi Sfântu Gheorghe, experimentatul tehnician pare că nu își dorește, cel puțin pentru moment, să revină în România. Conform iamsport.ro, Bölöni s-a înțeles cu Standard Liege, echipă ce a ratat accederea în competițiile europene. “Les Rouches” nu au mai câștigat campionatul de 14 ani, de pe vremea când Bölöni se afla pe banca echipei. În sezonul 2008-2009, Bölöni a cucerit titlul și Supercupa în Belgia alături de Standard. Aceeași sursă susține că negocierile dintre cele două părți sunt pe final, iar antrenorul român și-a dat acordul să o preia în vară pe Standard. În vârstă de 71 de ani, László Bölöni le-a mai pregătit în Belgia pe Antwerp și Gent.

Lasă un comentariu