Scenografa Velica Panduru, de două ori câștigătoare la Gala UNITER 2024

Distribuie pe:

Scenografa Velica Panduru a fost distinsă, în seara zilei de 27 mai, în cadrul Galei UNITER desfășurate pe scena Teatrului Național București - Sala “Ion Caramitru” - cu Premiul pentru cea mai bună scenografie pentru decorul spectacolului “Neliniște” de Ivan Vîrîpaev, în regia lui Theodor-Cristian Popescu, prima producție a Companiei “Liviu Rebreanu” din cadrul stagiunii 2023-2024.

Velica Panduru a obținut, de asemenea, 1.107 voturi din partea publicului pe site-ul UNITER, situându-se astfel pe primul loc între scenografii nominalizați.

Premiera spectacolului “Neliniște” de Ivan Vîrîpaev (în traducerea Ralucăi Rădulescu) a avut loc în 14 noiembrie, la Sala Mică.

Din distribuție fac parte actorii: Elena Purea - Ula Richter, Alex Stoicescu - Krzysztof Zieliñski, Liviu Pancu - Steve Raccoon, Laura Mihalache - Natalie Blumenstein, Andi Gherghe - Michael și Florin Piersic Jr. - Prezentatorul (voce).

Regia artistică este semnată de Theodor-Cristian Popescu, scenografia a fost realizată de Velica Panduru, lighting design-ul a fost conceput de Cristian Niculescu, sound design-ul a fost realizat de Andrei Raicu, mișcarea scenică a fost concepută de Flavia Giurgiu, asistentă de scenografie a fost Sabina Reus, sufleur a fost Iolanda Belbe, iar regia tehnică e asigurată de Stelian Chițacu.

Producția a mai fost nominalizată la Premiul UNITER pentru Cel mai bun lighting design, conceput de Cristian Niculescu.

PR Marketing

Lasă un comentariu