Ne scriu cititorii

Distribuie pe:

Subsemnatul Toșa Gheorghe, domiciliat în Târgu Mureș, strada Ceahlău nr. 7, mă adresez către dumneavoastră, domnule Husar Ioan, în calitate de redactor-șef.

Fiind cititor și abonat al cotidianului dumneavoastră, m-a impresionat articolul pe care l-ați scris dv., intitulat “Lumea se află în cea mai periculoasă criză și dezordine mondială?!” din miercuri, 8 mai 2024.

Am citit acest articol și l-am recitit, m-am bucurat văzând că înțelegeți lucrurile conform realității și în inima și conștiința mea am apreciat, de aceea am socotit cu putință să vă sun și să vă spun că sunt de acord.

Astfel, am început să scriu aceste rânduri așa cum sunt prezentate în lumina sfintei Scripturi care ne destăinuie un viitor luminos al întregii omeniri. După toate relele care se întâmplă astăzi pe pământ va urma timpul de pace și binecuvântare în “Împărăția Lui Dumnezeu” care va fi veșnică, Isaia 35 și Apocalipsa 21 vers. 4.

Așteptăm acel timp minunat când se va îndeplini ceea ce a promis Dumnezeu lui Avraam: “Toate neamurile pământului vor fi binecuvântate prin tine și sămânța ta pentru că ai ascultat de porunca Mea!”, Genesa 22:18.

Toșa Gheorghe

Lasă un comentariu