Vrei să devii polițist? Te așteptăm în rândurile noastre!

Distribuie pe:

În perioada 11-12 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș s-au aflat în mijlocul comunității, pentru a le oferi celor doritori informații esențiale cu privire la o carieră în Poliție.

Astfel, polițiștii din cadrul structurilor rutiere, de ordine publică, criminalistic, siguranță școlară, prevenire, pregătire profesională, acțiuni speciale și resurse umane au fost pregătiți să împărtășească câte puțin din experiența lor cu cei interesați de profesia de polițist.

Sâmbătă, 11 mai 2024, polițiștii au fost prezenți la Platoul Cornești din Târgu Mureș, unde, la o ceașcă de ceai sau de cafea, au fost deschiși să împărtășească cu persoanele interesate cele mai importante aspecte referitoare la pașii de urmat spre o carieră în Poliție, procesul de admitere în unitățile de învățământ, dar și ceea ce presupune viața de zi cu zi a unui polițist.

Duminică, 12 mai 2024, polițiștii au fost prezenți în Piața Teatrului din municipiul Târgu Mureș, cu tehnica din dotare, dar și cu flyere, broșuri și toate informațiile utile, referitoare la unitățile de învățământ la care se organizează concursuri de admitere în prezent.

Cerințele de recrutare, modelele documentelor și detaliile aferente celorlalte etape de desfășurare a concursurilor de admitere au fost informațiile care au stat la baza evenimentelor organizate în acest sfârșit de săptămână.

Reamintim tuturor persoanelor care doresc să îmbrace uniforma de polițist faptul că se pot înscrie, până la data de 14 mai 2024, pentru două dintre unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, respectiv Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina și Școala de Agenți de Poliție “Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.

Anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, modelele documentelor și detaliile aferente celorlalte etape de desfășurare a concursurilor pot fi accesate gratuit accesând link-ul https://ms.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-scoli- de-politie-2024.

Lasă un comentariu