Dumitrița Gliga, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Mureș

Distribuie pe:

Candidez la președinția Consiliului Județean Mureș. Să ne unim forțele și să colaborăm pentru idealurile comune și astfel vom reuși să valorificăm potențialul de dezvoltare al județului Mureș!

În ultimii trei ani am străbătut în lung și lat județul nostru și am avut astfel ocazia să cunosc în detaliu fiecare comunitate, să descopăr particularitățile fiecărei zone și să intru în contact direct cu oamenii, cu problemele, cu realizările și cu năzuințele lor.

Cel mai îmbucurător pentru mine a fost să constat că pretutindeni, fără excepție, există o dorință foarte mare pentru dezvoltare și modernizare, însoțită de o disponibilitate de implicare din partea cetățenilor.

Am un sentiment de certitudine că, dacă reușim să ne unim forțele și să colaborăm pentru idealurile comune, atunci vom reuși să valorificăm potențialul de dezvoltare al județului Mureș.

Din punctul de vedere al ofertei electorale, în condițiile în care cea mai mare doleanță a cetățenilor este legată de dezvoltarea economică și socială a județului, soluția propusă de noi este promovarea în funcțiile de decizie a persoanelor cu aptitudini manageriale și cu experiență dobândită în administrația publică sau privată. Pentru o schimbare reală este nevoie de oameni cu viziune, pragmatici, cu mentalitate și pregătire antreprenorială, capabili să găsească soluții și să le implementeze.

Eu sunt pregătită să-mi dedic timpul, energia și priceperea mea pentru progresul județului în care noi conviețuim.

Deputat Dumitrița Gliga, președintele PSD Mureș

Lasă un comentariu