Sângeorgiu de Mureș - Ample lucrări de modernizare a străzilor

Distribuie pe:

Pe strada Narciselor și pe străzile limitrofe se desfășoară una dintre cele mai ample lucrări de modernizare a străzilor din comună, în valoare de peste 3 milioane lei (adică peste 616.710 euro). Lucrarea cuprinde asfaltarea străzilor Narciselor, Panseluțelor, Violetelor și a încă două străzi publice adiacente, realizarea de rigole carosabile sau șanțuri din beton, deschise pentru scurgerea apelor pluviale, realizarea de trotuare unde lățimea străzii permite, precum și realizarea unei benzi pentru bicicliști pe strada Narciselor (care se va lega ulterior de benzile de pe strada Gării - Agricultorilor - Liliacului, pe un capăt, și de pista de bicicliști de 10 km, care începe din zona Gokart și, având traseul pe malul râului Mureș, ajunge până la terenul de fotbal nou construit de pe strada Gării, dar va fi conectat și de pista de bicicliști care o va construi

Primăria Sângeorgiu de Mureș dinspre Week-end spre Castelul Máriaffi (5 km) în celălalt capăt. Și acest proiect va fi demarat în această primăvară, informează primarul comunei, Sófalvi Szabolcs.

Executantul lucrărilor este SC DRUMSERV SRL.

“A fost utilă întâlnirea cu locuitorii din zonă care, pe de o parte, ne-au transmis mulțumiri și și-au exprimat bucuria pentru demararea acestor lucrări, pe de altă parte, ne-au furnizat informații prețioase și sugestii legate de lucrări! Le mulțumesc pentru răbdarea lor, și țin să mulțumesc atât executantului, cât și colegilor din Primărie pentru profesionalismul și deschiderea pe care o manifestă și în cadrul acestor lucrări”, transmite edilul din Sângeorgiu de Mureș.

Livezeni - Proiect finalizat!

Evaluarea calitativă a proiectelor depuse în cadrul apelului “Construirea și dezvoltarea unei rețele-pilot de școli verzi” este finalizat:

“Ne aflăm pe locul 16 din 227 proiecte eligibile, în etapa de evaluare calitativă a proiectelor, în lista intermediară publicată. Se alocă peste 225 de milioane de euro pentru infrastructură școlară la standarde europene și globale de dezvoltare sustenabilă”, informează primarul comunei, Petru Ionuț Budian.

Ileana Sandu

Lasă un comentariu