Domnului președinte și redactor șef, Ioan Husar

Distribuie pe:

Stimate domnule Ioan Husar,

Ne bucurăm de o colaborare bazată pe respect, dar și de o frumoasă prietenie, motiv pentru care sunt onorat să vă transmit felicitările mele și ale echipei Instituției Prefectului - Județul Mureș, cu ocazia zilei de naștere a domniei voastre.

De mai bine de 6 decenii, unii ar spune cât o viață, reprezentați unul dintre pilonii stabilității, ai muncii neobosite pentru comunitate și ai informării obiective. Pentru toate acestea, îmi permit să vă mulțumesc și să vă transmit un gând bun la ceas aniversar.

Vă doresc ani binecuvântați cu sănătate, putere de muncă și înțelepciunea de a conduce cotidianul “Cuvântul liber”, una dintre sursele de informare care se bucură de aprecierea mureșenilor și pe care îl citesc cu interes în fiecare dimineață.

Vă felicit, domnule Husar, pentru faptul că inspirați prin activitatea dumneavoastră, pentru că sunteți un reper pe piața media locală și alegeți să vă implicați în proiectele și temele actuale din comunitatea noastră.

“Cred în puterea cuvântului scris” este titlul volumelor dumneavoastră, o afirmație care va rămâne statornică peste ani. De aceea, vă doresc să continuați munca neobosită a rânduirii cuvintelor, totul spre mai binele județului Mureș.

La mulți și buni ani!

Cu respect,

PREFECT, Ciprian Dobre

Lasă un comentariu