Crama Jidvei - în topul 100 al producătorilor de vinuri și băuturi spirtoase din întreaga lume!

Distribuie pe:

Crama Jidvei a fost oficial recunoscută ca unul dintre cei mai prestigioși producători de vinuri, la categoria Top 100 Premium Wine & Spirits, conform Luxury Lifestyle Awards 2023, informează reprezentanții companiei pe pagina lor de socializare: “Această recunoaștere reflectă dedicarea noastră continuă către excelență în producția de vinuri. Cu o istorie bogată și o tradiție îndelungată în arta vinificației, suntem mândri să aducem bucurie și satisfacție prin vinuri excepționale. Anul acesta, când se împlinesc 75 de ani de tradiție Jidvei, mulțumim tuturor celor care ne apreciază vinurile și partenerilor noștri pentru sprijinul lor constant și încrederea acordată. Această realizare este un tribut adus muncii asidue și pasiunii pentru vin. Ne angajăm să continuăm să livrăm experiențe de degustare excepționale și să răspundem așteptărilor celor mai pretențioși iubitori de vinuri din România, și nu numai”.

Potrivit Luxury Lifestyle Awards, Crama Jidvei - afacere de familie cu o tradiție de 75 de ani, “întruchipează istoria, tradiția și măiestria, întrepătrunse complex în țesătura moștenirii vitivinicole a Transilvaniei. Dincolo de atributele remarcabile ale tradiției, Jidvei integrează perfect tehnologia de ultimă oră și promovează o permnanentă cultură a inovației. Acest amestec armonios poziționează Crama Jidvei ca lider în industrie, unde tradiția și tehnologia se îmbină pentru ridicarea nivelului calității și a experiențelor întreprinse.

Prelucrând anual peste 25 de milioane de kilograme de struguri, plantațiile Jidveiului, autorizate ONVPV (Oficiul Național al Viei și Produselor Vitivinicole - n.n.), produc vinuri cu denumire de origine controlată - DOC. Brandul primește în mod constant premii la competiții internaționale prestigioase, cum ar fi Concours Mondial de Bruxelles, Decanter World Wine Awards, London Wine Competition, International Wine and Spirits Competition și multe altele.

Abordarea inovatoare a Cramei Jidvei se extinde la pepiniera sa de viță de vie, prima școală privată de viță de vie din România, care produce 5 milioane de vițe altoite anual. Folosind material săditor provenit în principal din propriile plantații, pepiniera joacă un rol esențial în producerea de soiuri de vin de înaltă calitate.

Crama Jidvei alăturându-se cu mândrie TOP 100 Brand Premium Wine & Spirits of the World 2023 ale Luxury Lifestyle Awards, invităm entuziaștii, cunoscătorii și mințile curioase să exploreze gama excepțională de vinuri Jidvei”.

“Cu o imensă recunoștință și bucurie accept onoarea ca Jidvei să fie recunoscut printre Top 100 Premium Wine & Spirits Brands of the World, 2023 de Luxury Lifestyle Awards”, a declarat Claudiu Necșulescu, proprietarul Cramei Jidvei: “Această distincție este o dovadă a dăruirii întregii familii Jidvei, a angajamentului nostru față de excelență și a amestecului nostru armonios de tradiție și inovație. Acest premiu ne alimentează și mai mult pasiunea de a continua să fabricăm vinuri excepționale care întruchipează bogatele tradiții și inovații ale vinificației transilvănene”. (sursa și foto - luxurylifestyleawards.com/news/jidvei-top-100-premium… ) (I.S.)

Ileana Sandu

Lasă un comentariu