Târgu Mureș: Pieton accidentat mortal după ce a trecut pe roșu în Piața Trandafirilor

Distribuie pe:

Sâmbătă seara, în jurul orei 22.50, în Piața Trandafirilor din Târgu Mureș, a avut loc un cumplit accident de circulație. Un bărbat, în vârstă de 38 de ani, a traversat trecerea de pietoni de la Ceasul cu Flori înspre “Farmacia Mare” pe culoarea roșu a semaforului. Acesta a fost lovit, în plin, de un autoturism și proiectat pe carosabil. Martorii oculari susțin că autoturismul se deplasa cu viteză mare.

Conform comunicatului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș, autoturismul era condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani. Echipajele medicale care au intervenit în scurt timp nu au reușit să salveze viața pietonului.

“Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Târgu Mureș în vederea efectuării necropsiei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative”, se arată în comunicatul IPJ Mureș.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul. (D.B.)

Dragoș Bardoși

Lasă un comentariu