Se deschide primul centru privat de recuperare cardiovasculară din Târgu Mureș - Centrul CardioClinic!

Distribuie pe:

Pacienții cardiaci au nevoie de atenție specială, pentru că sunt pacienți speciali. Ei sunt expuși unui risc mai mare de complicații, decompensări și respitalizări, având nevoie de tratament specializat.

De-a lungul anilor am încercat să oferim pacientului cardiac acces la cele mai moderne servicii medicale pentru diagnosticul și tratamentul afecțiunii de care suferă. Am introdus în Târgu Mureș tehnici ultramoderne de imagistică avansată și am implementat multe tehnici terapeutice noi. A rămas, totuși, un domeniu neacoperit - cel al recuperării cardiovasculare.

Recuperarea cardiovasculară este un domeniu deficitar la nivel național. Deși există unele centre dotate cu aparatură rudimentară, pacientul cardiac care a supraviețuit unui infarct miocardic nu are în prezent acces la programe moderne de recuperare cardiovasculară.

Anul 2024 ne întâmpină cu o veste excelentă: în Ianuarie se deschide primul centru privat de recuperare cardiovasculară din Târgu Mureș - Centrul CardioClinic!

Într-o locație ideală, la Platoul Cornești, pacientul cardiac va putea face antrenamentele periodice de care are nevoie pentru a-și recupera capacitatea de efort și a reveni la o viață normală. Exercițiile și programele de recuperare vor fi ghidate de specialist și vor utiliza echipamente dedicate, de ultimă generație. O șansă în plus pentru pacientul cardiac!

Echipa care a lucrat la acest proiect dorește tuturor mureșenilor ca Anul 2024 să le aducă multă sănătate, pentru ei și pentru cei dragi lor.

Sărbători binecuvântate și pline de bucurii în inimă și în suflet!

CRĂCIUN FERICIT!

Prof. univ. Theodora Benedek

Președinte, filiala Mureș a Societății Române de Cardiologie

Președinte, Societatea Română de Hipertensiune

Lasă un comentariu