Trei candidați din Mureș pe lista AUR pentru Parlamentul European

Distribuie pe:

Miercuri, la ora 16.00, în Piața Trandafirilor, a avut loc prezentarea candidaților Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc în 9 iunie 2024. Lângă autocarul AUR a fost instalat un pupitru cu sonorizare în jurul căruia erau prezenți mai mulți de zeci de simpatizanți și membri AUR din județ, dar și parlamentari, cum ar fi Dumitrina Mitrea sau Dan Tănasă.

Dintre cei 42 de candidați stabiliți, trei vor reprezenta județul Mureș. Este vorba despre: Răzvan BIRO (29 de ani), președintele AUR Mureș, secretar general adjunct la nivel național, este absolvent de studii superioare, specializat în istorie și științe politice; Liviu-Adrian NATEA (30 de ani), membru AUR din 2020, și deputatul Dan Tănasă, vicepreședinte AUR la nivel național, cunoscut pentru activismul său civic din județele Harghita și Covasna.

Trebuie menționat că lista candidaților AUR nu are încă stabilită o ordine, astfel că nu se știe pe ce poziție se vor afla pe buletinul de vot cei trei care reprezintă județul Mureș. (D.B.)

Dragoș Bardoși

Lasă un comentariu