Bătaie de joc față de simbolurile naționale ale României, UE și NATO

Distribuie pe:

În bătaie de joc față de simbolurile naționale, au fost înlăturate din fața Instituției Prefectului - județul Covasna cele trei catarge amplasate la începutul anilor 1990 pe care erau arborate drapelul României și drapelul Uniunii Europene și al Alianței Nord-Atlantice, simbol al apartenenței Statului Român la instituțiile și valorile celor două organizații.

Situația este cu atât mai revoltătoare cu cât în locul catargelor, în mod sfidător, a fost amplasat un suport de biciclete neutilizat și neutilizabil.

În tot acest timp, primarul mun. Sf. Gheorghe, autor al celor două fapte, este foarte vehement în a arbora așa-zisul steag secuiesc pe sediul Primăriei Sf. Gheorghe și a strânge semnături împotriva unei hotărâri a Înaltei Curți de Casație și Justiție, demers grav ce amenință independența justiției.

Solicităm Instituției Prefectului - județul Covasna să întreprindă toate demersurile legale de reamplasare a catargelor și a drapelului României, Uniunii Europene și Alianței Nord-Atlantice în fața sediului instituției așa cum au fost ele amplasate din 1990 și până în prezent, la momentul înlocuirii lor cu suportul de bicicletă.

FORUMUL CIVIC AL ROMÂNILOR DIN COVASNA, HARGHITA ȘI MUREȘ

Lasă un comentariu