Record! Peste 3.800 de participanți, din care 1.700 de copii, la “Sport OK”

Distribuie pe:

Peste 3.800 de participanți, din care 1.700 de copii, au fost înregistrați la evenimentul “Sport OK” care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, sâmbătă și duminică, în Complexul de Agrement Weekend și pe Aerodromul Târgu Mureș. Este cel mai mare eveniment sportiv dedicat publicului larg care se desfășoară în județul nostru. Organizat de agenția All Cris, condusă de jurnalistul târgumureșean Cristian Teodorescu, evenimentul, aflat la cea de a treia ediție, este dedicat celor mici, aflați, alături de părinții lor, în căutarea unei activități sportive. Au participat cluburi sportive mureșene care le-au prezentat participanților metodele de antrenament, echipamentele sportive folosite. La această ediție au fost prezentate, în Complexul de agrement Weekend, peste 40 de sporturi, din care enumerăm câteva: taekwondo, kendo, culturism, gimnastică ritmică, tenis de câmp, badminton, canotaj, călărie, tenis de masă, baschet, ciclism, dans sportiv, wushu, hochei, canotaj, escaladă, jiu jitsu, judo, handbal, scrimă, fotbal, tir cu arcul, fotbal - tenis, haltere, fittness.

De asemenea, participanții au avut la dispoziție un parc de joacă special, amenajat cu zeci de echipamente sportive de către Dechatlon. Duminică, evenimentul s-a mutat la Aerodromul Târgu Mureș, din strada Libertății, unde, cu ocazia porților deschise, cei mici au admirat avioanele, planoarele, au stat la rând să se urce în ele și au urmărit, pe cer, demonstrații de parașutism.

“De câțiva ani încerc să dau comunității două evenimente speciale și spun să dau pentru că acestea nu îmi aduc câștiguri și nici nu le urmăresc, dar aduc, cred eu, un plus comunității târgumureșene. Este vorba despre Sport Ok, care de anul trecut face parte din Săptămâna Europeană a Sportului, și de Concertul de Crăciun al Johann Strauss Ensemble din Viena, care aduce o frântură de eleganță și bucurie celor care participă la concert”, a declarat, pentru Cuvântul liber, Cristian Teodorescu.

Dragoș Bardoși

Lasă un comentariu