Ciolacu, despre pompierii răniți la Crevedia: Mai sunt 13 internați; nu este niciunul în pericol

Distribuie pe:

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că în prezent mai sunt internați 13 pompieri răniți în explozia de la Crevedia, adăugând totodată că peste o săptămână, 90% dintre aceștia vor fi acasă.

“Mai sunt, acum am vorbit cu domnul ministru, mai sunt șase internați în România, șapte în străinătate, marea majoritate externați. Nu este niciunul în pericol în acest moment și într-o săptămână, 10 zile, cred că 90% vor fi acasă, cu familia”, a arătat premierul, într-o declarație acordată presei.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, cu prilejul Zilei Pompierilor din România, decretele de decorare a mai multor pompieri răniți în urma exploziilor ce au avut loc în localitatea Crevedia.

Potrivit Administrației Prezidențiale, șeful statului a conferit ordine și medalii, în semn de “apreciere pentru curajul, devotamentul și spiritul de sacrificiu de care au dat dovadă în data de 26 august 2023, în localitatea Crevedia, fiind răniți în timpul operațiilor de stingere a flăcărilor, de evacuare a populației, de căutare-salvare și evacuare a victimelor”. (Agerpres)

Lasă un comentariu