Intervenție localitatea Chibed

Distribuie pe:

În urma colaborării directe cu directorul de salvare medicală, numărul victimelor s-a schimbat, rectificandu-l la un total de 13 victime: o victimă – cod negru, 3 – cod roșu, 4 – cod galben, 5 – cod verde. O a doua victimă, sex feminin - cod roșu este transportată cu o ambulanță  din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Mureș pentru a fi preluată de către elicopterul SMURD.

În această dimineață, in jurul orei 07:00, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțată producerea unui accident rutier în localitatea Chibed.

La locul evenimentului s-au mobilizat  echipajele operative din cadrul Punctului de Lucru Sovata și Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă dotată cu modul de descarcerare, o autospecială cu descarcerare, o ambulanță Smurd de terapie intensivă mobilă, două ambulanțe prim ajutor, o ambulanță transport personal victime multiple, o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Mureș, precum și elicopterul SMURD

În accidentul rutier a fost implicat un autocamion și un microbuz, rezultând 9 victime dintre care 3 încarcerate.

Misiunea este în dinamică!

Locotenent Călușeri Alexandra

ISU Mureș

Lasă un comentariu