Nume mari ale fotbalului românesc prezente la Inaugurarea bazei sportive din MoreȘti, Ungheni

Distribuie pe:

Inaugurarea noii baze sportive din Morești a atras invitați de seamă în orașul Ungheni, astfel că personalități precum Gabriel Bodescu, secretar general al Federației Române de Fotbal, Felix Grigore, manager departamental Competiții al FRF, Chelariu Dumitru, coordonator al Echipei Naționale a Primarilor din România, dar și embleme ale sportului românesc și internațional: Miodrag Belodedici, Marius Nicolae sau Gabriel Mureșan au fost prezenți la evenimentele organizate în Ungheni.

Investiția, de aproximativ 3.500.000 lei, realizată din bugetul local, de la Baza sportivă Morești, constă într-un teren sintetic la dimensiunile de 105 x 68 m, instalație de nocturnă, împrejmuirea aferentă, o tribună de 250 de locuri și desigur vestiare și grupuri sanitare complet dotate și utilate pentru gazde, oaspeți și arbitri.

“Această bază sportivă reprezintă încă un pas important spre sportul de masă, dar și spre cel de performanță. Avem deja aproape 300 de copii și juniori la toate categoriile de vârstă și ramurile sportive pe care le abordăm la Unirea Ungheni 2018 și, bineînțeles, echipa de Liga a III-a care se va bucura, de asemenea, de aceste condiții. Este una din investițiile care, beneficiind de mentenanța necesară, poate dăinui și peste zeci de ani, deservind populația orașului, a localităților noastre aparținătoare și desigur contribuind la sănătatea și la performanțele obținute de copiii și tinerii noștri!”, a declarat Victor Prodan, primarul orașului Ungheni.

Momentul inaugural a fost completat de un meci demonstrativ ale cărui protagoniste au fost Echipa Națională a Primarilor din România, căpitan desemnat a fost domnul Victor Prodan, primarul orașului Ungheni, și echipa reprezentantă a Federației Române de Fotbal, a cărui căpitan desemnat a fost Miodrag Belodedici! Meciul, care s-a încheiat în aplauzele a câtorva sute de spectatori, cu scorul de 5-4 pentru Echipa Națională a Primarilor din România, a marcat atât inaugurarea noii baze sportive, cât și promovarea mesajului ce ține de dezvoltarea fotbalului juvenil în România, sub coordonarea profesioniștilor.

“Acest eveniment contribuie la imaginea de ansamblu prin care orașul Ungheni este la momentul actual una dintre cele mai bine dotate localități din perspectiva infrastructurii sportive și a infrastructurii de recuperare sportivă din întreg județul și poate chiar mai departe de atât”, au transmis organizatorii evenimentului.

1 comentariu

  1. Advertoriale.pro 5 septembrie, 2023 at 09:50 Răspunde

    Felicitari cu caldura Primarului Victor Prodan si tuturor celor implicati pentru aceasta investitie atat de importanta! Investitia aceasta subliniaza inca o data angajamentul orasului Ungheni de a acorda o mai mare prioritate divertismentului si sportului, iar faptul ca personalitati precum Gabriel Bodescu, Felix Grigore si Miodrag Belodedici au fost prezenti la acest eveniment vorbeste de la sine despre potentialul si dorinta lor de a promova sportul romanesc.

Lasă un comentariu