Măsuri de asigurare a ordinii și siguranței publice la sfârșit de săptămână

Distribuie pe:

Începând de joi, 17 august, s-a dat startul mai multor manifestări cultural-artistice, unde se așteaptă un număr mare de persoane. Până duminică, 20 august a.c., efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș vor fi prezente la locul de desfășurare al evenimentelor pentru a se asigura că toți participanții la festivaluri se vor bucura în siguranță de aceste zile.

Fie că alegeți să participați la “Maris Fest”, organizat la Complexul Transilvania Motor Ring din localitatea Cerchizel (MS), ori fie că aveți pe listă festivalul “Văii Gurghiului”, programat să aibă loc pe platoul Fâncel din Ibănești (MS), “Zilele municipiului Târnăveni” sau “Zilele municipiului Sebeș”, noi vom fi acolo pentru prevenirea și combaterea faptelor ce pot perturba ordinea publică și siguranța dumneavoastră, pentru a vă sprijini și îndruma.

O atenție deosebită o vom acorda zonelor din apropierea scenelor, inclusiv zonelor de acces, pentru prevenirea aglomerărilor de persoane și pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale. Apelați cu încredere la sprijinul jandarmilor, pentru că suntem pregătiți să intervenim în cel mai scurt timp pentru a acorda ajutor. Facem un apel către toți participanții la evenimente: să dea dovadă de responsabilitate în alegerile pe care le fac și să respecte indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine, indicații menite să-i protejeze.

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul al Grupării de Jandarmi - Mobilă “RegeleFerdinand I”

Lasă un comentariu