DE LA POLIȚIE

Distribuie pe:

BĂRBAȚI REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI PENTRU ÎNȘELĂCIUNE

* La data de 10 august a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Luduș au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 38-31 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Din cercetări a reieșit că, la data de 9 august a.c., cei în cauză ar fi indus în eroare o femeie de 85 de ani, din Luduș, referitor la efectuarea unor lucrări la jgheaburile casei, în schimbul sumei de 16.000 de lei.

Ca urmare a activităților investigativ-operative desfășurate de polițiști, persoanele bănuite de săvârșirea faptei au fost identificate, față de acestea fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

CERCETAT PENTRU CONDUCERE FĂRĂ PERMIS

* La data de 11 august a.c., în jurul orei 05.00, în baza informațiilor obținute, polițiștii din cadrul Poliției orașului Miercurea Nirajului și Secției 5 Poliție Rurală Miercurea Nirajului au depistat un bărbat de 44 de ani, din Târgu Mureș, care se deplasa la volanul unui autovehicul în zona centrală a orașului, fără a avea drept de a conduce.

Mai exact, în urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date a reieșit că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Biroul de Presă al IPJ Mureș

Lasă un comentariu