Tineri reținuți de polițiști pentru furt calficat

Distribuie pe:

La data de 8 august 2023, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Târgu Mureș, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în Târgu Mureș, la locațiile frecventate de trei persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Trei tineri au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore.

În fapt, la data de 2 august 2023, Poliția municipiului Târgu Mureș a fost sesizată cu privire la furtul sumei de 58.000 de lei.

Din cercetările polițiștilor s-a stabilit că în noaptea de 1/2 august 2023, în jurul orei 03.40, persoane necunoscute ar fi pătruns prin escaladarea gardului în parcarea auto a unei unități de cazare în regim hotelier din municipiu, iar din interiorul unei autoutilitare ar fi sustras 58.000 de lei.

În baza activităților informativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptei, respectiv trei tineri, de 16, 17 și 18 ani, din municipiul Târgu Mureș.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate, cei trei au fost depistați și conduși cu mandat de aducere la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor.

În cursul acestei zile, cei trei tineri au fost reținuți de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, fiind conduși și predați Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș.

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unității de Parchet pentru documentarea întregii activități infracționale. (IPJ Mureș)

Lasă un comentariu