Târgu Mureș: Cupa Partizan la Polo, 2023

Distribuie pe:

În perioada 07-09.07.2023, Bazinul Olimpic din Tg. Mureș a fost gazda turneului de polo “Cupa Partizan 2023”, rezervat categoriei de vârsta U13 și cu participarea a 8 echipe: Crișul Oradea, Real Team București, Steaua București, Dinamo București, SSS4 Chișinău, H2o Tg. Mureș și echipele gazda Partizan A si Partizan B.

După 3 zile de meciuri, într-o atmosferă frumoasă și cu tribună plină de susținătorii tuturor echipelor, clasamentul este următorul: LOC I: Partizan A Tg. Mureș; LOC II: Steaua București; LOC III: Dinamo București, urmate de echipele: SSS4 Chișinău, Real Team București, Crișul Oradea, Partizan B și H 2 O Târgu Mureș.

De asemenea, organizatorii au oferit și premii speciale, după cum urmează: Titlul pentru cel mai bun jucător: Cireș Mihai (Steaua București); Titlul pentru cel mai bun portar: Maximiciuc Ilea (Partizan A Tg. Mureș); Titlul pentru golgheter: Ristea Ștefan (20 goluri, Dinamo București).

“Ținem să mulțumim, încă o dată, celor doi arbitrii internaționali, Balanescu Mihai și Adi Alexandrescu, care au fost alături de sportivi. Mulțumim Sz. Andreea și Sebastian Ștefan pentru masa de arbitraj”, au transmis reprezentanții clubului târgumureșean Partizan Polo Team.

Sorin Crăciun

Lasă un comentariu