România a câștigat turneul de calificare la CE de polo pe apă

Distribuie pe:

Naționala feminină de polo pe apă a României și-a asigurat prezența, pentru a doua oară în istoria sa, la Campionatul European, după ce a câștigat turneul de calificare găzduit de Complexul Sportiv de Natație din Otopeni, între 23-25 iunie. Tricolorele și-au învins toate adversarele: 14-9 cu Suedia (vineri, 23 iunie), 7-5 cu Elveția (sâmbătă, 24 iunie) și 16-5 cu Turcia (duminică, 25 iunie). Din lotul pregătit de antrenorii Ionuț Cismaru și Pavel Popescu au făcut parte și trei poloiste târgumureșene: portărița Diana Togănel, Iulia Nonea și Szeghalmi Krisztina, toate legitimate la CSA Steaua București. Turneul final al Campionatului European feminin de polo pe apă va avea loc în perioada 3-16 ianuarie 2024, la “Wingate Institute” din Netanya, în Israel.

Rușine incredibilă. Ghetele fotbaliștilor Italiei au fost furate din vestiarul de pe Cluj Arena

Situație incredibilă la Cluj! România mai are parte de o “rușine națională”, după ce ghetele italienilor de la EURO U-21 au fost furate la o partidă de pe Cluj Arena. Am reușit să o “comitem” și de data asta. Italienii pleacă cu un gust amar din România. Motivul? Potrivit “Bună Ziua Cluj”, din vestiarul “Squadrei Azzurra” au dispărut patru perechi de ghete, iar poliția a demarat deja o anchetă în acest sens. “La data de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au demarat activități de cercetare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt, după ce au fost informați despre faptul că în perioada 22-23 iunie a.c., persoane necunoscute, profitând de faptul că ușile vestiarelor din incinta Cluj Arena au fost lăsate neasigurate, au sustras 4 perechi de ghete de fotbal aparținând unor jucători. Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, a transmis Poliția din Cluj-Napoca.

Rapid și CSM București și-au aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor

Echipele de handbal feminin CSM București și Rapid și-au aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor, după tragerea la sorți de marți. CSM București va evolua în Grupa A, cu Gyor, Savenhof, Brest, Odense, Buducnost, Bietingheim și Debrecen. Rapid merge în grupa B alături de actuala deținătoare a Ligii Campionilor, Vipers, și finalista Ferencsvaros. Mai fac parte Metz, Esbjerg, Zaglebie Lubin, Krim și Ikast Handbol. Meciurile din cele două grupe de câte 8 echipe sunt programate pe 9-10 septembrie 2023. Primele două clasate în fiecare grupă se vor califica în sferturi de finală, în timp ce locurile 3-6 vor disputa optimi de finală.

Sorin Crăciun

Lasă un comentariu