Tenorul Ștefan von Korch revine la Târgu Mureș

Distribuie pe:

La Filarmonica de Stat din Târgu Mureș, finalul de stagiune se apropie cu pași repezi, nu însă înainte ca instituția să ofere melomanilor una din cele mai îndrăgite lucrări ale repertoriului coral: celebra Carmina Burana de Carl Orff va purta spectatorii pe înălțătoarele sale acorduri, pe 25 iunie de la ora 19.00. Concertul va avea loc pe scena Cetății, sub bagheta dirijorului Mihnea Ignat și îl va readuce în fața publicului pe îndrăgitul tenor Ștefan von Korch.

Pentru iubitorii genului, concertul înseamnă bucuria de a audia cea mai cunoscută cantată din lume, lucrare îndelung așteptată și aclamată pretutindeni, dar și reîntâlnirea cu cel mai solicitat solist din țară pentru vocea de tenor din Carmina Burana, partitură pe care deja a interpretat-o de peste 30 de ori.

Apreciat pentru abilitățile vocale ieșite din comun, Ștefan von Korch este deja un nume cunoscut iubitorilor de operă din Târgu-Mureș, prin aparițiile în Festivalul Internațional “Virginia Zeani, fiind parte a concertelor de gală.

În cadrul concertului de duminică, 25 iunie, alături de Stefan von Korch, vor evolua Christine Razec - soprană și Balla Sándor - bariton, acompaniați de Orchestra Filarmonicii și Corul Mixt.

Lasă un comentariu