A fost inventat sărutul de la distanță...

Distribuie pe:

Se pare că omenirea și-a rezolvat toate problemele existențiale, astfel că Institutul Vocațional de Tehnologie Mecatronică din Changzhou, China, a considerat că un dispozitiv cu “buze” calde din silicon, care permite cuplurilor aflate la distanță să aibă parte de sărutări “adevărate”, este tot ce ne mai lipsește.

“Echipat cu senzori de presiune și dispozitive de acționare, aparatul este capabil să imite un sărut real prin reproducerea presiunii, mișcării și temperaturii buzelor utilizatorului. Pe lângă mișcarea sărutului, acesta poate transmite și sunetul pe care îl face utilizatorul.

Pentru a trimite un sărut, utilizatorii trebuie să descarce o aplicație pentru telefonul mobil și să conecteze dispozitivul la portul de încărcare al telefonului lor. După împerecherea cu partenerii lor în aplicație, cuplurile pot începe un apel video și pot transmite replici ale pupicilor unul altuia.

Jiang Zhongli, principalul inventator al dispozitivului, a declarat că, în timpul studiilor universitare, era într-o relație la distanță cu iubita, așa că a avut contact unul cu celălalt doar prin telefon. De aici i-a apărut inspirația acestui aparat”, potrivit publicației chineze de stat Global Times, citată de adevarul.ro.

Dispozitivul poate fi cumpărat doar online, la un preț de 288 de yuani (41 de dolari). (L.P.)

Lucreția Pop

Lasă un comentariu