31 de ani de activitate! La mulți ani firmelor Gliga!

Distribuie pe:

Cunoscutul producător de instrumente muzicale cu coarde, “Gliga Companies” a împlinit ieri 31 de ani de activitate. Deputatul Dumitrița Gliga a postat, cu această ocazie un mesaj emoționant adresat angajaților, colaboratorilor dar și întregii comunități mureșene: “Totul a început în urmă cu 31 de ani, într-un atelier de câțiva metri pătrați, avându-i drept protagoniști pe Elena și Vasile Gliga. Existau doar ideile, încrederea în forțele proprii și o dorință puternică de a da sens și valoare vieții lor”.

Astăzi, firmele Gliga sunt cel mai mare producător de instrumente muzicale cu coarde și arcuș din Europa. Produsele Gliga și Reghinul au ajuns cunoscute pe toate meridianele globului.

“Înainte de toate, firmele Gliga spun o poveste de succes despre oameni. Atâta timp cât am reușit să închegăm o mare familie, nu mai are importanță dacă avem în față vremuri grele sau vremuri bune, pentru că noi vom duce oricum mai departe povestea despre iscusința și virtuțile oamenilor noștri. Măsura muncii noastre este performanța, iar performanța dă valoare vieții”, a scris Dumitrița Gliga pe pagina sa de Facebook.

Lasă un comentariu