SIGURANȚĂ ȘI CONFORT SPORIT PENTRU PACIENȚII SECȚIEI CLINICE CHIRURGIE GENERALĂ I

Distribuie pe:

În cadrul Secției Clinice Chirurgie Generală 1 a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, condusă de prof. dr. Călin MOLNAR, mai multe saloane au fost supuse unor ample lucrări de renovare, prin efortul comun al conducerii spitalului și al Fundației Toma Ionescu din cadrul Clinicii.

“Aceste lucrări de renovare completă a saloanelor (inclusiv dotare cu grupuri sanitare proprii) au menirea de a crește confortul și satisfactia pacienților internați în Secția Clinică Chirurgie Generală 1. Pentru mine, în calitate de medic șef de secție, alături de managementul spitalului, este foarte importantă creșterea calității serviciilor medicale și a condițiilor hoteliere din secție. Apreciez în mod deosebit efortul depus și multumesc, totodată, personelor și companiilor care s-au implicat în demararea acestui proiect, eu fiind doar o verigă din cadrul acestor realizări.

Cu siguranță, am dori să nu ne oprim aici și, printr-un efort comun, să aducem toate saloanele la standardele de calitate necesară”, a declarat prof. dr. Călin MOLNAR, Șef Secția Clinică Chirurgie Generală 1.

Lucrările au constant în modificarea saloanelor la standardele de calitate europeană (dotare cu grupuri sanitare proprii, refacerea tâmplăriei, zugrăvirea pereților, tarchet conform, suplimentarea numărului de instalații electrice și de oxigen).

Biroul de presă

Lasă un comentariu