ZILELE CULTURII REGHINENE

Distribuie pe:

După debutul de ieri al “Zilelor Culturii Reghinene”, astăzi, de la ora 17, în Casa de Cultură “Eugen Nicoară” va avea loc vernisajul expoziției de pictură a talentaților artiști Marcel Naste și Alexandra Naste. “Printre activități, avem onoarea, împreună cu fiica mea Alexandra, să fim prezenți și să vă împărtășim din preaplinul creațiilor noastre, prin această expoziție de artă. Vă așteptăm cu drag!” - a spus pictorul Marcel Naste, director al Casei de Cultură a Studenților din Târgu Mureș.

În cadrul aceleiași instituții, o oră mai târziu, Liviu Pancu, actorul-regizor al Teatrului Național din Târgu Mureș, va face deliciul publicului spectator cu One Man Show-ul “A fi sau a nu fi”. De la ora 19, concert folk susținut de grupul “Anotimpuri”, Dody G., Angela Mariașiu, Majay Gyozö și Adrian Bezna.

Cu sprijinul Primăriei Reghin și al Consiliului Local, Muzeul Etnografic “Anton Badea” din municipiu organizează mâine, duminică, 25 septembrie, la ora 16, evenimentul “Drumul mierii”, invitat special fiind apicultorul Mihai Grama, autor al filmului documentar “Vânătoarea de albine”, înfățișând demonstrații practice din calendarul apicol. Publicul va participa la vernisajul expoziției etnografice organizate în Muzeu, “Ocupații arhaice - Albinăritul”, fiind invitat la degustarea unor sortimente de miere.

De la ora 17, în Biserica Fortificată din Reghin, concert de orgă și vioară, susținut de Andrei Nădășan și Lucy Catrințașu, iar de la ora 18, în Casa de Cultură “Eugen Nicoară”, Zilele Culturii Reghinene se vor încheia cu un concert de muzică populară susținut de Asociația culturală “Flori de pe Mureș”. (M.C.)

MARIANA CRISTESCU

Lasă un comentariu