AUR PENTRU 2 KARATEKA TÂRGUMUREȘENI

Distribuie pe:

Doi karateka legitimați la clubul CSU Târgu Mureș, Aris Luca Priță și Mădălina Constantin, au obținut medaliile de aur la Campionatul Mondial de Karate Shotokan WSF, organizat în perioada 9-11 septembrie, în Pardubice, Cehia.

“Aris Luca Priță a câștigat titlul de campion mondial la categoria 12-13 ani masculin WKF Kumite peste 56 kg și titlul de vicecampion mondial la două discipline diferite, cucerind medalia de argint, atât la 12-13 ani masculin Shobu Ippon Kumite + 56 kg, cât și la 12-13 ani masculin Shobu Ippon Kumite Open. La feminin, Constantin Mădălina este campioană mondială la categoria Kumite Echipe Seniori. Ea a urcat pe prima treaptă a podiumului și s-a impus alături de colegele din delegația României, Bîlă Andreea de la CS Chimia Râmnicu Vâlcea și gemenele Cotoban Livia și Andreea, legitimate la CS Farul Constanța”, a anunțat, miercuri, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș, într-un comunicat de presă.

La ediția din acest an cu numărul 12 a Campionatului Mondial de Karate Shotokan WSF au participat 717 sportivi din 32 de țări, de pe 5 continente.

România s-a situat pe locul doi în clasamentul general al numărului de medalii cucerite: 43 de aur, 53 de argint și 76 de bronz.

“Un moment extrem de emoționant pentru sportivi a fost intonarea imnului național al României”, a arătat antrenorul secției de Karate, dr. Nicolae Stanciu. (Agerpres)

Lasă un comentariu