IMAGINI DIN “GRĂDINA MAICII DOMNULUI”, LA COMEMORAREA LUI AVRAM IANCU

Distribuie pe:

Supărat la vederea mormanelor de gunoaie rămase la Țebea, după “manifestările de suflet și simțire românească” prilejuite, la finele săptămânii trecute, de marcarea a 150 de ani de la moartea lui Avram Iancu, primarul localității Baia de Criș, dl Liviu Gorcea, a postat pe pagina oficială a instituției următorul text:

“În atenția comercianților care vă regăsiți în imaginile de mai jos: Să aveți mare grijă pentru anul viitor (de ȚEBEA) dacă mai doriți să participați. Prin HCL vom institui o garanție la închirierea terenului, care va fi returnată după predarea amplasamentului folosit în timpul serbărilor!”

N-or fi apucat comercianții să rânească imediat toată mizeria de pe tăpșan, dar cine a lăsat tot jegul acesta? Nu cumva “patrioți” prezenți la manifestare - care “poartă cu mândrie amintirea și spiritul lui Avram Iancu…” ?! Halal!

Îi sugerăm dlui primar ca, la anul, prin HCL, să constituie o garanție nu numai pentru închirierea terenului, ci și pentru nesimțirea și ghiolbănia participanților.

…Așa arată Grădina Maicii Domnului, stimați “patrioți”? Ce rușine! (I.S.)

ILEANA SANDU

Lasă un comentariu