ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 14-15 decembrie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 47 de intervenții, din care: două incendii, cinci alte situații de urgență și 40 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Miercuri, în jurul orei 22.56, incendiu la o casă din localitatea Sângeorgiu de Mureș, strada Stelelor. La locul intervenției s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Mureș. Ajunși la locul solicitării, ardea o ladă frigorifică într-o încăpere a casei de locuit, aceasta fiind inundată de fum. S-a acționat pentru stingere și pentru evacuarea fumului din încăpere.

Asigurări măsuri PSI:

- Tot miercuri, în jurul orei 19.07, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Mureș au fost solicitați să intervină la asigurări de măsuri PSI, la un accident rutier produs pe raza localității Sângeorgiu de Mureș, strada Principală. Odată ajunși la locul solicitării, în urma recunoașterii efectuate au constatat că un autoturism a lovit un stâlp de electricitate. Circulația rutieră a fost blocată pe o bandă de mers pe ruta Reghin-Târgu-Mureș, neexistând victime.

Lasă un comentariu