NE SCRIU CITITORII - CU MULTĂ RECUNOȘTINȚĂ ȘI MULȚUMIRE DOMNULUI IOAN HUSAR, REDACTOR-ȘEF AL ZIARULUI MUREȘEAN “CUVÂNTUL LIBER”

Distribuie pe:

Mult stimate redactor-șef, la data de 8 ianuarie 2021, m-am convins că ziarul “Cuvântul liber” este onorat pe merit să poarte această denumire - “Cuvântul liber”. Vă mulțumesc că la data mai sus menționată ați publicat articolul meu “Dacă ai urechi de auzit…”

Așa cum am menționat prin scrisoarea mea de intenție trimisă redacției, la 30 decembrie 2020, eu, în articolele mele, nu voi folosi concepții umane, lipsite de dovezi clare, logice și raționale. Articolele mele conțin declarațiile lui Dumnezeu, consemnate în Biblie și nealterate cu filosofii și concepții umane iluzorii și contradictorii. Biblia, cartea mea de referință, s-a dovedit că este singurul document de pe pământ care conține Adevărul - absolut, infailibil și incontestabil, adresat întregii omeniri. Acest document Divin nu ne cere să-l acceptăm orbește, dimpotrivă, ne îndeamnă să căutăm dovezi solide pe care să ne edificăm credința și convingerile. Un lucru este sigur: indiferent care va fi atitudinea unor oameni față de Biblie, Dumnezeu a declarat prin doi profeți ai săi următoarele: La Isaia 11:9 și Habacuc 2:14, aici scrie: “căci pământul va fi plin de cunoștința Domnului, ca fundul mării de apele care-l acoperă”. Iar această cunoștință a Domnului se rezumă exclusiv la declarațiile lui Dumnezeu, consemnate în Biblie.

Am trimis redacției “Cuvântul liber” două articole pentru publicare, cel din martie conținea dovezi Biblice despre valoarea foarte mare pe care o are ființa umană înaintea lui Dumnezeu. Iar articolul din

17 martie conținea data Biblică a paștelui și a cinei Domnului.

La baza trimiterii către redacția ziarului “Cuvântul liber” a acestor două articole au stat în primul rând următoarele cuvinte: “Vă asigurăm că este liber pentru oamenii care ne scriu gândurile și părerile lor despre lumea de azi”. Aceste cuvinte celebre se găsesc în ziarul “Cuvântul liber” din 8 ianuarie 2021, pagina 5. Articolele respective nu au fost publicate în ziar - oare de ce?

Vă rog, încă odată, să primiți din partea mea sincere mulțumiri pentru ospitalitatea publicistică de care am beneficiat pe 8 ianuarie 2021.

Cu respect,

GHEORGHIEȘ CORNEL

Comuna Valea Largă, str. Valea Urieșului 93, jud. Mureș

N.R. Vă rugăm să ne scrieți și în continuare, însă și despre problemele actuale, nu numai despre cele religioase, care se referă la comentarii din Biblie.             

Lasă un comentariu