O ÎNTÂLNIRE DE GRAD ZERO

Distribuie pe:

Dragi cititori ai acestui cotidian târgumureșean, prin aceste rânduri încerc să vă spun o povestioară, care va rămâne mereu în memoria mea și a colegilor care au fost prezenți la întâlnire.

La data de 13 iulie a.c. a avut loc o întâlnire de suflet a celor 3 colegi, soțiile și soția unui coleg care ne-a părăsit. Întâlnirea a avut loc la ora 11, în fața Colegiului Național “Al. Papiu Ilarian”.

În acest an se împlinesc 68 de ani de când am părăsit băncile liceului și iată că după atât de mulți ani, o mică parte dintre cei ce au mai rămas am hotărât să ne revedem. Această întâlnire a fost de bun augur, întrucât toți cei prezenți au trăit clipe de emoție, bucurie revăzându-se după mulți ani. După pozele ce s-au făcut și după discuțiile legate doar de sănătate, ne-am regăsit la locuința unui coleg unde, într-un cadru cât se poate de primitor, am “dezbătut” fel și fel de povești. Norocoși am fost și datorită faptului că timpul a fost splendid, permițându-ne să ne bucurăm din plin de umbra nucului bătrân din grădina gazdei noastre.

Lasă un comentariu